Kinderwerkbank

Deze werkbank is zeer robuust en eigenlijk dus gewoon het kleine broertje van de grote-mensen-werkbanken.

Deze kinderwerkbank is gemaakt uit massief, gelamineerd Beuken hout en is in hoogte verstelbaar op 620, 670, 720 en 770 mm. De werkbank is daarmee geschikt voor kinderen van circa 3 tot 12 jaar oud en wordt dan ook zowel aan scholen als aan particulieren verkocht. Deze leuke werkbank is zoals u op de foto's al kunt zien zéér degelijk en stabiel van constructie en is dan ook vrijwel onverwoestbaar.

 

De werkbank is, net als onze "echte" werkbanken gemaakt van oerdegelijk, massief Beuken hout en is voorzien van een bankschroef aan de voorzijde en een bankschroef aan de zijkant die beiden bediend worden met een vrolijke wringstok. De bank wordt geleverd met 4 houten bankhaken waarmee door de jonge houtbewerkers allerlei werkstukjes ingeklemd kunnen worden. Voor wie nog niet eerder met bankhaken gewerkt heeft: Er worden twee bankhaken in een van de bankschroeven geplaatst en er worden twee bankhaken in de tegenoverliggende gaten in het blad geplaatst. Vervolgens kan door het openen of dichtdraaien van de bankschroef het werkstukje tussen de bankhaken in het blad en de bankschroef worden geklemd. De gaten in het blad zijn met beide bankschroeven bereikbaar zodat zowel kortere als langere werkstukjes eenvoudig geklemd kunnen worden. Tussen de poten is een aflegplank opgenomen voor het weg leggen van gereedschap, werkstukjes en dergelijke.

 

De werkbank wordt gedemonteerd geleverd met duidelijke montage-instructies zodat de jonge houtbewerker de werkbank misschien zelf al wel (al dan niet met begeleiding) in elkaar kan zetten. De hoogte van het blad van de werkbank kan eenvoudig worden gewijzigd door de bouten van de poten in een van de andere gaten te steken. De bouten zijn voorzien van vleugelmoeren zodat het verstellen van de hoogte eenvoudig is en ook zonder gereedschap uitgevoerd kan worden.

 

De werkbank wordt rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd. De prijs is daarom inclusief verzendkosten.

 

De afmetingen ( L x B X H ) zijn als volgt: 860 x 500 x 620-770

Kinderwerkbank in hoogte verstelbaarHoogte verstelbare kinder werkbank

 

Werkbank voor kinderen van circa 3 tot 12 jaarRobuuste kinder werkbank voor scholen en particulieren

!

Kinderwerkbank

 

Let op:

  • Deze prijs is INCLUSIEF GRATIS VERZENDING.
  • Dit model wordt rechtstreeks vanuit onze fabriek naar u verzonden. De levertijd is daardoor normaliter enkele weken.
  • Al onze werkbanken worden op bestelling gemaakt en kunnen om die reden niet worden geretourneerd.

Verbeterde Houtolie, 1 liter

Wie zuinig is op zijn werkbank zorgt ervoor dat deze goed beschermd wordt.

Door de werkbank direct na montage en als periodiek onderhoud van een aantal lagen Verbeterde Houtolie te voorzien voorkomt u dat vocht  en stof uw werkbank snel een "gebruikt" uiterlijk geven. Deze bescherming zorgt er tevens voor dat de werkbank zich rustiger aan wisselende temperaturen en luchtvochtigheid aan kan passen waardoor de levensduur wordt verlengd.

 

Werkwijze is als volgt:

  • Breng de olie dun aan met een kwast.
  • Laat ongeveer een half uur intrekken.
  • Veeg de dan nog op het oppervlak aanwezige olie weg met schone, droge doeken.
  • Laat de doeken uitgespreid drogen of dompel ze in een bak water om broei (gevaar voor spontane ontbranding) te voorkomen.
  • Herhaal deze behandeling een aantal dagen tot het hout volledig verzadigd is en niets meer op neemt.

 

Meer weten over Verbeterde Houtolie of de andere ambachtelijke oliën van deCokerije? Kijk dan hier.

Kinderwerkbank