Werkbank hout

Werkbanken voor houtbewerking

U zocht op werkbank hout? Op deze site vindt u uitgebreide informatie over onze houten werkbanken. We hebben werkbanken voor hobby, voor professionals en voor scholen. Klik in het menu aan de linkerzijde om naar de pagina's van de verschillende werkbanken te springen of om de gebruikte werkbanken of de losse onderdelen te bekijken. Vragen? stuur ons een e-mail.

 

Hoewel veel mensen denken dat alle houten werkbanken hetzelfde zijn zit er heel veel verschil in kwaliteit tussen de verschillende leveranciers. Echt goede houten werkbanken zijn gemaakt van massief, verlijmd beukenhout en zijn opgebouwd met degelijke verbindingen zodat een zeer stabiel geheel ontstaat dat zwaar belast kan worden en keurig op zijn plek blijft, ook bij intensief en zwaar gebruik. De werkbanken die wij leveren zijn allemaal van de hoogste kwaliteit zowel qua materiaal als constructie en productie. Onze werkbanken worden met behulp van computergestuurde machines geproduceerd waardoor alle onderdelen zeer nauwkeurig passen wat natuurlijk ook de stevigheid en stabiliteit weer ten goede komt. Zowel de bladen als de frames zijn opgebouwd uit verlijmde stroken van massief beukenhout. Daardoor ontstaan onderdelen die niet alleen zeer slijtvast maar ook zeer vormvast zijn.

U zocht op werkbank hout? Hier vindt u niet alleen veel informatie over werkbanken voor thuis, voor in de werkplaats of voor uw school. U kunt de werkbanken direct bestellen maar bent natuurlijk ook welkom om langs te komen om uw wensen te bespreken.