Ouderwets degelijke werkbanken

Houten werkbanken

De beste houten werkbanken vindt u hier voor een prettige prijs. We hebben werkbanken voor hobbymatig gebruik, voor professionals en voor scholen en opleidingsinstituten en kunnen tevens maatwerk voor u verzorgen. Al onze banken zijn professioneel gemaakt van FSC gekwalificeerd Beuken hout en zijn degelijk utigevoerd.Dan heeft u de juiste site gevonden! Of u nu een werkbank voor hobby-gebruik, een werkbank voor professioneel gebruik of een werkbank voor gebruik op school zoekt: wij hebben ook úw werkbank in het assortiment en we leveren u niet alleen een voor u geschikte werkbank maar weten óók nog waar we het over hebben omdat we in het dagelijks leven ook zelf vele uren achter de werkbank doorbrengen. We gebruiken onze kennis en ervaringen dan ook graag om u serieus te adviseren over de werkbank die voor u het meest geschikt is. Mist u informatie over de werkbank van uw keuze, wilt u de betreffende werkbank eerst zien of heeft u vragen over de werkbank van uw keuze dan horen we dat natuurlijk graag en wel het liefst per e-mail op info@houten-werkbank.nl  

 

In het menu aan de linkerzijde van dit scherm vindt u alle informatie over de verschillende soorten houten werkbanken, gerubriceerd naar hobbymatig gebruik, professioneel gebruik en houten werkbanken voor scholen en opleidingsinstituten. Ook vindt u onderaan op deze pagina plaatjes van een aantal van onze werkbanken. Door op het plaatje van uw te klikken springt u ook direct naar de pagina met gedetailleerde informatie over die betreffende bank.

Kijk ook eens bij de achtergrondinformatie in het menu aan de bovenzijde van de pagina. U vindt er niet alleen het winkelwagentje, de favorietenlijst en onze algemene voorwaarden maar we vertellen u daar ook wie we zijn, wat we doen en "hoe het zo gekomen is". Door een kijkje op onze andere sites te nemen zult u zien dat we onze banken ook zelf in de praktijk gebruiken zodat we u desgewenst ook gedegen kunnen ondersteunen bij het maken van een goede keuze voor uw nieuwe werkbank(en).

 

Alle op deze site genoemde prijzen zijn exclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten en zijn gebaseerd op afname van één bank. Bij afname van meerdere banken tegelijk kunnen we u een korting aanbieden. Meer details daarover vindt u in het linker menu of door hier te klikken.

 

Voor wie een bank zoekt die aan specifieke eisen voldoet omdat deze bijvoorbeeld door een bovengemiddelde lengte of door een lichamelijke beperking hoger of lager moet zijn dan de standaard beschikbare banken is het goed te weten dat we de werkbanken in veel gevallen ook geheel naar uw wens aan kunnen passen. Werkbanken zijn er weliswaar om aan te werken maar het moet er natuurlijk vooral prettig achter toeven zijn. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

  

Wilt u toch liever uw eigen werkbank maken? dan is ook dat natuurlijk geen probleem en voorzien we u op verzoek graag van de nodige onderdelen zoals bankhaken, bankschroeven, werkbladen of onderstellen. Neem dus ook gerust contact met ons op per mail als u daarover vragen heeft. Bouwtekeningen voor werkbanken zijn ruim voorhanden op het internet dus die moet u zelf even zoeken...

 

 

U zoekt een houten werkbanken? Op deze site vindt u niet alleen veel informatie over werkbanken voor thuis, voor in de werkplaats of voor uw school.  

 

Klik op een van onderstaande plaatjes om direct naar de uitgebreide beschrijving van de betreffende bank te springen.

Model A  Model Premium 1 met Pro 2 onderkastModel G Werkbank model N Werkbank model S is een unieke inklapbare werkbankWerkbank model Z Werkbank model P

Klik op de plaatjes hierboven of op een van de volgende links voor meer informatie over de werkbank van uw keuze:

 

Tenzij anders vermeld zijn onze banken uitgevoerd in massief Beuken met FSC-keur.