Maatwerk & Advies

Maatwerk en advies

Werkbanken zijn er in een heel aantal soorten en maten zodat er voor ieder wel wat wils is... zou je denken. Maar wat nu als u een bovengemiddelde lengte heeft, juist erg klein van stuk bent of een fysieke beperking heeft.  Dan zult u waarschijnlijk niet goed uit de voeten kunnen met de standaard werkbanken. Zelf een werkbank maken is dan een optie maar daarvoor heeft u al een serieuze werkplaats nodig, het kost veel tijd én u zit waarschijnlijk voor een groot deel het wiel opnieuw uit te vinden. Maatwerk 

Werkbanken zijn er in een heel aantal soorten en maten zodat er voor ieder wel wat wils is... zou je denken. Maar wat nu als u een bovengemiddelde lengte heeft, juist erg klein van stuk bent of een fysieke beperking heeft.

Dan zult u waarschijnlijk niet goed uit de voeten kunnen met de standaard werkbanken.

Zelf een werkbank maken is dan een optie maar daarvoor heeft u al een serieuze werkplaats nodig, het kost veel tijd én u zit waarschijnlijk voor een groot deel het wiel opnieuw uit te vinden.

Wellicht is het dan goed te weten dat we vrijwel iedere werkbank op maat voor u aan kunnen passen. We nemen dan de best passende werkbank waardoor we niet het wiel uit hoeven te vinden en passen die dusdanig aan dat een voor u prettige werkbank ontstaat. Uiteraard hangt er een kostenplaatje aan het aanpassen of volledig op maat maken van uw werkbank; we rekenen daarvoor een werkplaats-uurtarief van € 42,50 exclusief btw. Uiteraard ontvangt u vooraf een prijsopgave op basis van uw wensen.

 

Advies

Bent u helemaal nieuw in houtbewerkingsland of staat u al jaren te tobben achter een workmate of een paar schragen en wilt u nu eindelijk wel eens een serieuze bank? Dan is het misschien wat lastig om door alle Beukenbomen de juiste werkbank te zien en is het dan een goed idee om eens een keer op afspraak bij ons langs te komen zodat we u onder het genot van een kopje koffie uitgebreid kunnen informeren over de verschillende werkbanken, de (on-)mogelijkheden, de achtergronden, het gebruik en de toepassingen ervan.

Omdat ook onze tijd, net als die van ieder ander, geld kost zijn we helaas genoodzaakt om € 50,= in rekening te brengen voor een uitgebreid adviesgesprek. Als u echter mocht besluiten om een werkbank bij ons aan te schaffen dan brengen we dat bedrag natuurlijk in mindering op de aanschafprijs zodat u uiteindelijk niets voor onze advisering betaalt.

Werkbank maken. 

Werkbank maken